Uw huis verkopen?

Vergelijk verkoopmakelaars

Een ander huis kopen?

Vergelijk aankoopmakelaars

Makelaar vinden

Bent u op zoek naar een makelaar, bijvoorbeeld voor het verkopen van uw huis of het kopen van een ander huis? Makelaar Overzicht toont een overzicht van makelaars in iedere Nederlandse gemeente.

  • Meer dan 5000 makelaars geïndexeerd
  • Eenvoudig een makelaar vinden
  • Bekijk contactgegevens en reviews
  • Indien gewenst: makelaars vergelijken

Gratis waardebepaling huis

Een gratis waardebepaling van een huis is het vaststellen van de huidige waarde van een woning door een vastgoedmakelaar, zonder dat hiervoor kosten gerekend worden. De waardebepaling geeft de woningeigenaar (vrijblijvend) een beeld van de huidige waarde van het huis. Daarnaast voorziet de makelaar de woningeigenaar van relevant advies over onder andere mogelijkheden tot waardevermeerdering van de woning.

Waarom een gratis waardebepaling?

Een waardebepaling is een slimme zet voor woningeigenaren die spelen met de gedachte om hun woning te verkopen, en zich afvragen wat hun huis nu waard is en wat die realistisch gezien zou moeten kunnen opleveren bij verkoop. Na de gratis waardebepaling is duidelijk of er overwaarde is, en bij ene minder gunstige uitslag: wat er aan de woning verbeterd moet worden om de waarde te verhogen.

Weten hoe u de waarde van uw woning kunt verhogen

Het grote voordeel is dat u met een gratis waardebepaling twee vliegen in één klap slaat: wat is het huis nu waard, én wat zou de woning waard kunnen zijn als u bepaalde elementen van de woning zou verbeteren. De makelaar geeft u deze punten op een presenteerblaadje. U kunt daarna alsnog besluiten of u gebruik wilt maken van deze tips, of dat u de woning laat zoals die momenteel is.

Speciale website voor aanvragen gratis waardebepaling

Betalen voor een waardebepaling is niet nodig. Er bestaan diverse websites waar u eenvoudig een gratis waardebepaling kunt aanvragen bij een lokale makelaar. Het bekendste voorbeeld hiervan is www.gratis-waardebepaling-huis.nl. U plant via de deze website eenvoudig een gratis waardebepaling van uw woning in. De makelaar komt bij u langs om vast te stellen wat de huidige woningwaarde is, geeft tips hoe u de woningwaarde kunt verhogen, en legt uit wat de realistische verkoopopbrengst zou zijn.