Uw huis verkopen?

Vergelijk verkoopmakelaars

Een ander huis kopen?

Vergelijk aankoopmakelaars

Makelaar vinden

Bent u op zoek naar een makelaar, bijvoorbeeld voor het verkopen van uw huis of het kopen van een ander huis? Makelaar Overzicht toont een overzicht van makelaars in iedere Nederlandse gemeente.

  • Meer dan 5000 makelaars geïndexeerd
  • Eenvoudig een makelaar vinden
  • Bekijk contactgegevens en reviews
  • Indien gewenst: makelaars vergelijken

Hoe voorkom je een stressvolle verhuizing?

Verhuizen vindt niemand leuk, sterker nog we kunnen wel stellen dat we er een hekel aan hebben. Het is een hoop gedoe en zorgt voor ongelooflijk veel stress. Maar hoe voorkom je dat nu? Hier geven we enkele tips om te zorgen dat je niet gestrest raakt.

Voorbereiding

We kennen het allemaal wel. Het je net de hele kast leeg gehaald en naar beneden gedragen om er vervolgens achter te komen dat hij niet door de voordeur past. Mooi stom, want nu moet je de kast beneden alsnog onhandig uit elkaar halen.

Hoe had je dit nu kunnen voorkomen, nou heel simpel. Neem even de tijd om alles goed op te meten. Meet bijvoorbeeld de deur hoogte en breedte, en doe vervolgens hetzelfde voor de objecten die door de deur moeten. Zo heb je, alvorens je gaat sjouwen, duidelijk wat wel en wat niet past, en kun je een duidelijk plan maken. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Nummeren en vervoeren

Wat kun je nog meer doen? Een veel voorkomend probleem is dat mensen eenmaal aangekomen op het nieuwe huis, iets nodig hebben dat helemaal achter in de verhuiswagen ligt, of gewoon helemaal niet meer te vinden is. Wil je dit voorkomen, dan is het aan te raden om de verhuisdozen te nummeren en deze te laten corresponderen met een duidelijk overzicht. Zo weet je wat waar ligt, en kun je alles makkelijk pakken. Doe dit nummeren bijvoorbeeld al gelijk als je aan het meten bent.Vervoer is natuurlijk ook cruciaal voor elke verhuizing. Je kan er voor kiezen nodeloos je vrienden en familie te vragen en hierover gestresst raken. Een veel betere optie is om te kijken of je ergens een verhuiswagen kan huren. Wil je helemaal relaxed verhuizen schakel dan de hulp in van bijvoorbeeld Amsterdam Movers, een verhuisbedrijf uit Zaandam. Zij verhuizen je hele inboedel in een mum van tijd.