Uw huis verkopen?

Vergelijk verkoopmakelaars

Een ander huis kopen?

Vergelijk aankoopmakelaars

Makelaar zoeken

Bent u op zoek naar een makelaar, bijvoorbeeld voor het verkopen van uw huis of het kopen van een ander huis? Makelaar Overzicht toont een overzicht van makelaars in iedere Nederlandse gemeente.

  • Meer dan 5000 makelaars geïndexeerd
  • Eenvoudig een makelaar vinden
  • Bekijk contactgegevens en reviews
  • Indien gewenst: makelaars vergelijken

Woning verfraaien ter verkoopbevordering

Woning verfraaien ter verkoopbevordering

Makelaars door heel Nederland en België hebben er zo nu en dan mee te kampen; woningen binnen de portfolio die leegstaan. Niets zo’n desolaat en trieste aanblik als een leeggehaalde woning, met sporen van verhuizing; vergeelde plekken die ineens opvallend zichtbaar in the picture staan en overige mankementen die volledig zichtbaar zijn.

Verkoop bespoedigen

Met slechts kleine veranderingen kan een woning weer beter toonbaar en dus verkoopbaar worden. Als makelaar weet u dit natuurlijk als geen ander. Er kan een interieurstylist aan te pas komen, indien het budget dit toelaat. Voordeliger is het om meubels te huren in dat geval. Creëer een cosy setting en zie vooral één ding niet over het hoofd: de verlichting. Vervang loshangende pitjes voor mooie lampen die de kracht van de woning beter naar voren doet komen. Laat aan de potentiële koper zien wát mogelijk is in dit geweldige huis.

Zorg voor mooie verlichting

Verlichting toont niet alleen tijdens het branden de schoonheid van een bepaald vertrek, ook het design van de lamp maakt een ruimte mooier. Denk hierbij aan een hippe industriële lamp, wat mooi aansluiting vindt bij een moderne woning. En een mooie hal? Die vraagt om een schitterende hanglamp; hal en hanglamp gaan immers perfect samen! Is er slechts een klein hal aanwezig, dan kiest u eerder voor een plafonnière of mooie wandverlichting.

Winkelverlichting

Hebt u een winkelruimte te verkopen waar geen verlichting aanwezig is? Bekijk dan hier wat winkelverlichting kan betekenen ter promotie van uw project.
verkoopmakelaar kosten